Tuesday, November 2, 2010

hari lahir En Suami...

Bismillahirahmanirahim



Tepat jam 12 mlm genap sudah usia suamiku yg ke-26 tahun..
Baru 1st time nk sambut birthday sama2.. sebelum ni mmg x penah nk celebrate sama2.
Cma sebungkus hadiah kecil sebagai ingatan di hari lahir.

Tapi taun ni berbeza sikit, hahah 1st time jgk rasanya saya beli kek besday kat Bf saya sorang ni (skrg dah jd suami) klu ikutkan hati nk buat sendiri kek coklat kegemaran suami,
namun (hais byk plk alasan) ketuhar masih tidak wujud lagi di rumah ni..

Sempat jgk pg bli kek tadi kat KING's confectionery. Dlu ms kat penang jenama kek ni lah saya telan, - ada logo halal. Tempat lain saya masih belum explore dan mahir lagi silap haribulan sesat tah mana hala plk. hihih

Buat Suami tersayang,

Selamat hari lahir, Semoga dirimu sentiasa dilindungi drpd kejahatan dunia, dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki dan tergolong didalam golongan yg sentiasa mensyukuri nikmat Allah. amin..

3 comments:

amalina said...

nak gak kek tu sebijik!

Yantie said...

meh ar dtg johor, nnt bli cake cheese cake plk =)

Mr Nyox said...

smp hr ni pun kek tu tak abih2 lg...