Thursday, July 8, 2010

My Phone number

Bismillahirahmanirahim..

Pernah tak anda mendapat satu panggilan dari orang yang anda sendiri tak kenali..hurmm then bleh pulak tanya sapa ya yang call no ni.. Dush..hape dia ingat saya ini tau ker sapa on the line (kalau saya ada ability cam dalam cite mengarut HEROES tu lainlah kih..kih). Lagilah saya hangin bila kita jawab elok dia pulak nak tinggikan suara..(nasiblah sabar saya masih berbaki lagi) kalau idak mesti tertinggi juga suara. Sabarje lah..

Sejak awal pagi tadi saya mendapat panggilan dari Balai ***** klang katanya. Then bertubi-tubi tanya saya sapa yang call guna no ni. Tak cukup plak dengan tu guna no lainlah pulak tanya benda yang sama. OK jawapan saya tetap sama "nope, saya tak tahu". Seyes kalau korang pun mesti rasa annoying tul dgn panggilan camni.Setahu saya orang yang menelefon saya semua saya kenali (ehee yang mana ada dalam contact numberlist jelah). Lagipula saya bergayut berjam-jam pun dengan suami saya. hurmm..

Kadang-kadang recycle number ni menyusahkan orang juga. Penah juga saya mendapat SMS daripada syarikat telekomunikasi yang memaklumkan bill atas nama En.******* masih tertunggak. Walhal saya baru jer uat pembayaran dan baki akaun pun masih negative lagi masa tu (bape sen jer lah pun negativenya ngee~~). Selidik punya selidik rupanya tuan empunya nombor (nombor HP saya) dulu. Tak ker naya orang jer.

emm lepas ni kalau mereka masih melefon lagi......

http://www.emocutez.com

kih..kih..saya bertukar jadi iron lady =P

3 comments:

Anna Da Lady said...

Assalamualaikum Yantie.Acik pun pernah je dpt panggilan camni...nombor recycle jugak.dulunya nombor sorang mamat ni..Indian.tau sbb, kalau waktu Deeapavali je, mesti dpt mcm2 msg..n then, kalu Acik angkat call nombor yg tak dikenali, Indian guy yang cakap..pastu siap tnya, mana awak dpt nombor ni? tak ke bengang..hmm, mcm tu la kan?

Yantie said...

Wa'alaikumusalam acik. Tul2..rasa tension jer bl orang yang kita x kenal then tnya mcam2 plk. ish..ish..sabar jelah. hu~

Anna Da Lady said...

Yantie...Acik tag Yantie join contest ni..tarikh tutup 8 August..kalu ada masa join ye...http://annadalady.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html